ប៉ុន្តែដោយសារតែមុខរបរបណ្ដុះផ្សិតចេះតែកាក់កប ពីមួយថ្ងៃទៅមួយថ្ងៃ ធ្វើឲ្យម្ចាស់កសិដ្ឋានខាងលើ បានពង្រីកមុខរបររបស់ខ្លួនកាន់តែធំទៅៗ ហើយបានទម្លាក់មុខរបរចិញ្ចឹមមាន់ចោលដោយចាប់យកមុខរបរបណ្តុះផ្សិតតែមួយមុខវិញ។ បច្ចុប្បន្នម្ចាស់កសិដ្ឋានខាង លើនេះ បានក្លាយទៅជាក្រុមហ៊ុនផលិតផ្សិតអំបោះ សម្រាប់លក់ចេញចន្លោះពី ១,៥តោន ទៅ ២តោន ក្នុងមួយថ្ងៃ ដែលតាមតម្លៃបោះដុំ មានតម្លៃទាបបន្តិចពី១ ទៅ ១,៥ដុល្លារ ឬស្មើនិង ៤ ទៅ ៦ពាន់រៀលក្នុង ១គីឡូក្រាម ប៉ុន្តែសម្រាប់លក់រាយតាមកញ្ច្រែងក្នុងទីផ្សារវិញ មួយគីឡូក្រាមថ្លៃដល់ទៅ ១ម៉ឺន ២ពាន់ រៀលឯណោះ។
សម្រាប់រូបលោកផ្ទាល់ ដែលជាប្រធានគ្រប់គ្រងចង្វាក់ផលិតកម្មឲ្យក្រុមហ៊ុនផលិតផ្សិតអំបោះនេះ គឺបានទទួលការបណ្ដុះបណ្ដាលផ្នែកកសិកម្មនៅប្រទេសកូរ៉េ ដោយទទួលបាន សញ្ញាបត្រអនុបណ្ឌិត។ នៅពេលត្រឡប់មកវិញ លោកបានទៅសិក្សាបន្ថែមនៅឯប្រទេសថៃ រយៈពេលជាង ៣ខែទៀត និងបានស្រាវជ្រាវសិក្សាបន្ថែម ទើបបានមកជួយកិច្ចការ ក្នុងកសិដ្ឋាននេះ។
ចំពោះផ្សិតដែលក្រុមហ៊ុន បានផលិតឡើងជាផ្សិតអំបោះមាន ២ប្រភេទ គឺផ្សិតខ្មៅ និងផ្សិតស (ផ្សិតខ្មៅថ្លៃជាងផ្សិត សបន្តិច)។ ផ្សិតដែលផលិតឡើងនេះ គឺគ្មានសារធាតុគីមីនោះទេ ព្រោះបើមានសារធាតុគីមី ផ្សិតមិនអាចលូតលាស់បានឡើយ។ ផ្សិតនេះដុះចេញពីវត្ថុធាតុដើម មានដូចជាអាចម៌រណាដើមកៅស៊ូ ទិញមកពីខេត្តកំពង់ចាម, កន្ទក់, ម្សៅ ដំណើប និងស្កជាដើម ដែលសុទ្ធសឹងអាហាររូបត្ថម្ភសម្រាប់ឲ្យផ្សិតដុះឡើង»។
ច្ចុប្បន្ន មិនអាចបំពេញតម្រូវការទីផ្សារបានឡើយ ក្រុមហ៊ុននឹងពង្រីកបន្ថែមទៀតឲ្យបាន ៤លានកញ្ចប់ ខណៈក្នុងពេលបច្ចុប្បន្នបានត្រឹមតែ ៥០ម៉ឺនកញ្ចប់ ទទួលផលបានត្រឹមតែពី ១,៥តោន ទៅ ២តោនប៉ុណ្ណោះ៕
Comments
Post a Comment